Restaurant Day nabídne červy, bramboráky, hovězí líčka, sushi i domácí pivo

Restaurant Day nabídne červy, bramboráky, hovězí líčka, sushi i domácí pivo
ilustrační foto FB Restaurant Day

 

V Prostějově se rozběhl projekt Restaurant Day díky Okrašlovacímu spolku města Prostějova a účastnicím kurzu Okresní hospodářské komory „Od kočárku k podnikání“ už letos v květnu. Podruhé se obyvatelé Prostějova pochlubili svým kulinářským uměním v srpnu. 15. listopadu se můžeme těšit na další setkání s dobrotami.

Organizátoři akci tentokrát přesunuli do KaSCentra, začátek vyhlásili na 13 hodin. Pochutnávat si můžete až do 18 hodin. A na čem? „Už teď víme, že v nabídce budou třeba cvrčci a červi, povidlové buchty, bezlepkové pochutiny, sushi, tlačenka, mufiny, hovězí líčka na víně či bramboráky,“ představila část menu předsedkyně Okrašlovacího spolku Milada Sokolová. Právě posledně zmíněná lahůdka bude z její kuchyně. "Tentokrát se nám přihlásila více než dvacítka těch, kteří ponesou svoji kůži na trh a nabídka je tak pestrá, že si jistě najde každý to své, co má nejvíce rád", přidala pozvání Martina Šponarová, která připraví již zmíněné cvrčky na česneku či kobylky v čokoládě. "Nebojte se vzít děti s sebou,  GENERALI připravila soutěže pro děti, k dispozici bude i dětský koutek, tedy si odpočinou jak rodiče, tak děti. Hudba též zajištěna", láká třetí z pořadatelek, Markéta Valentová.

Tedy si připravte prázdné žaludky a hladovou duši. Mimo jídla se totiž bude podávat i výše zmíněná zábava. (ber)  

 

 

 

Poslat nový komentář