Druhý ročník prostějovských pivních slavností se blíží!

Druhý ročník prostějovských pivních slavností se blíží!
ilustrační foto

 

Pro milovníky pěnivého moku máme velkou novinu. V Prostějově se budou konat i letos Pivní slavnosti, tentokrát zaměřené na netradiční pivovary. Konat se budou 9. května v areálu velodromu.

Je tomu již rok, co se uskutečnil v Prostějově první ročník pivních slavností. V  sobotu 9. května  se v areálu velodromu v Prostějově za Kosteleckou ulicí uskuteční druhý, ještě nadupanější ročník. Těšit se můžete na ještě víc druhů piv, kromě tradičních značek jako PLZEŇ, GAMBRINUS, RADEGAST, LITOVEL, ZUBR, HOLBA, ČERNÁ HORA, JEŽEK, SVIJANY, BUDWAR, HEINEKEN, STAROBRNO, se můžete těšit na netradiční značky, jako např. :  VIŠŇOVÉ, PROSTĚJOVSKÉ, NOVÁ PAKA, PIVOVAR MAČÁK, PADOCHOV, LIŠÁK, VÁCLAV a další, které nejsou běžně k dostání v Prostějově. 

Pořadatelé chystají i hudební lahůdky, vystoupí celkem pět kapel. Již od 15 hodin se můžete těšit na kapely v tomto pořadí : KONTAKT, PENZISTOR, ARRTHYMHIA, KEKS, TURBO. 

Na své si přijdou i děti, areál bude otevřen již od 12 hodin. Na nejmenší návštěvníky čekají kolotoče, atrakce, skákací hrad, pamlsky a speciální animovaný program. Děti do 15 let mají vstup zdarma.

Další informace o festivalu přineseme v následujících dnech. Těšit se můžete na soutěž o vstupenky. (ber)

Poslat nový komentář