Co takhle lístky na Pivní festival?

Co takhle lístky na Pivní festival?
ilustrační foto pozvánka

 

Jak jsme již před pár týdny psali, vůbec poprvé se bude v Prostějově konat Pivní festival. Milovníci pěnivého moku se sejdou 10. května v areálu velodromu. Čekat na ně bude nejen více než 30 druhů piva, ale i soutěž ve vaření kotlíkových gulášů a bohatý hudební program.

Již nyní se můžete těšit na více jak 30 druhů čepovaného piva značek jako Zubr, Radegast, Holba, Rychtář, Černá Hora, Kozel, Krakonoš, Svijany, Plzeň, Ježek, Platan, Lobkowitz . V jednání jsou i pivovary Heineken a malé rodinné firmy.

Hrát budou kapely Kontakt, Katapult tr., Penzistor, Argema, Nightwish revival a další, dále se můžete těšit na bohatý doprovodný program pro všechny generace, atrakce, vystoupení břišních tanečnic apod. Předprodej vstupenek bude zahájen 1. dubna v Hudebních nástrojích TYL, Kramářská ulice Prostějov a Bar herna AVANTI vedle cukrárny AIDA, Svatoplukova ul. Prostějov

Chcete-li ušetřit na vstupu a o to více vypít, odpovězte na otázku,  jak se jmenuje píseň skupiny Argema věnovaná právě pivu? Své odpovědi zasílejte na e-mail: redakce@pvnovinky.cz. Na čtyři vylosované čekají vstupenky! (red)

Poslat nový komentář