POZOR! Blesková soutěž o víkendové vstupenky na Sovinec!!!

POZOR! Blesková soutěž o víkendové vstupenky na Sovinec!!!
ilustrační foto

Možná nevíte, jaký program vymyslet pro děti o tomto svátečním víkendu. Připravili jsme pro vás bleskovou soutěž o rodinné vstupné na hrad Sovinec. Pokud se na něj chcete podívat už tento víkend, čtěte do konce. Tam se skrývá výhra po pět z vás.

Ve dnech 4. , 5. a 6. dubna pro vás Muzeum v Bruntále spolu s hradní osádkou Špinavci připravilo kejklířsko - pohádkový celodenní program Jak šlo vejce na vandr. Přiblíží nejen tradice a folklorní zvyky při vítání jara, ale nabídne i řemeslný jarmark s ukázkou starodávných řemesel, folklorní pásmo tradic od Masopustu do Velikonoc a jarní muzicírování pro nejmenší ,,Zatoulaná písnička“. Těšit se můžete na finalistu Talentmánie, cirkusového klauna a perfektního kejklíře Oldřicha PŮPU Hurycha, který představí zbrusu nový program ,,Hurá na motýla“, vystoupí jedna z nejkvalitnějších Moravských šermířských skupin MEMENTO MORI a profesionální Jihočeské divadlo KOŇMO uvede pohádky ,,Jak šlo vejce na vandr“ a ,,Vodnická pohádka“. K vidění budou i ukázky práce sokolníků.

Pokud se chcete na Sovinec podívat zadarmo, odešlete co nejdřív na e-mailovou adresu okatol@volny.cz odpověď na otázku, kdo pořádá letošní první akci na hradě. Soutěž končí dnes ve 21 hodin, vzápětí zveřejníme výherce. Pro prvních pět soutěžících, kteří odpoví správně, máme rodinné vstupné pro dvě dospělé osoby a tři děti. (ber)

Poslat nový komentář