Která holčička je na Prostějovsku nejrozkošnější?

Která holčička je na Prostějovsku nejrozkošnější?
ilustrační foto

 

To již zjistíme v sobotu 9. května od 15.00 hod. v Klubu Zátiší na Lidické ulici, kde se uskuteční 1. ročník této soutěže.

„Slečny budou soutěžit ve dvou věkových kategoriích, kde udělají malý rozhovor a promenádu. V každé kategorii se pak vybere šest dívek, které následně budou ještě předvádět volnou disciplínu. Moc se těším, co nám předvedou. Už jsem holčičky viděla ve výběrovém předkole a jsou senzační. Některé se styděly, některé byly tak výřečné, že mě několikrát i zaskočily reakcemi. Myslím, že obecenstvo se hodně nasmálo a v sobotu ještě zasměje.“ řekla nám pořadatelka Jana Seifriedová z Agentury Seja. „Soutěžící jsou již předem nahlášeny od února, kdy také probíhalo hlasování o titul miss foto na facebooku. Určitě se přijďte podívat na snažení účastnic a osobně se můžete i setkat s opravdovou miss, protože v porotě, která rozhodne o vítězce, bude i Jitka Válková, Česká miss 2010. Jitka je báječná, nejen že bude plnit funkci porotce, ale také návštěvníkům zazpívá a pro vítězky vlastnoručně vyrobila i dárečky. A samozřejmě každá z účastnic si odnese nějaké dárečky, které jsme dětem nakoupili díky sponzorským darům, za což dárcům moc děkujeme.“ dodala Jana Seifriedová.

Letos už tedy vaše dcery a vnučky přihlásit nemůžete, ale můžete přijít fandit své vybrané favoritce a pokud se vám soutěž o titul Prostějovské mini miss bude líbit, můžete je přihlásit příští rok, kdy proběhne další ročník. (red)

Poslat nový komentář