Veteráni se opět vydají z lázní do lázní

Veteráni se opět vydají z lázní do lázní
ilustrační foto archiv PvNovinky, pozvánka
Další fotky: 
Veteráni se opět vydají z lázní do lázní

 

Už po jedenácté se auto a moto veteráni vydají na cestu Z lázní do lázní. Svátek všech milovníků starých strojů začne v neděli 16. srpna ráno ve Skalce a skončí odpoledne ve Slatinicích. Závod pořádá Hanácký auto moto veterán klub v AČR Prostějov.

„Na této sportovní soutěži nerozhoduje maximální rychlost vozidel, ale jezdec musí dodržet průměrnou rychlost - maximálně do 59 km/hod. Trasa soutěže měří 49 km a vede po silnicích prostějovského a olomouckého okresu a není uzavřena,“ vysvětlil předseda pořádajícího klubu Petr Studený. V soutěži budou startovat historická vozidla skupin A-E,tj. do r. výroby 1960. 

Start vozidel se uskuteční v době od 10 do 11 hodin v lázních Skalka. Mezi 10,30 a 12 hodinou budou vozy a motocykly k vidění na výstavě v zámecké zahradě v Čechách pod Kosířem. Do cíle ve Slatinicích by měli účastníci dorazit do 13,30 hodin. Tam je čeká výstava, divácká soutěž elegance, módní přehlídka dobového oblečení a vyhlášení výsledků jízdy pravidelnosti a soutěže elegance. Nenechte si tento svátek motorismu ujít! (ber)

Poslat nový komentář