Představujeme finalistky MissOk. Dívka číslo 11 – Natálie Fajtová

Představujeme finalistky MissOk. Dívka číslo 11 – Natálie Fajtová
ilustrační foto Miss OK
Další fotky: 
Představujeme finalistky MissOk. Dívka číslo 11 – Natálie Fajtová

Do finále soutěže Miss středních škol Olomouckého kraje se probojovala studentka Střední školy designu a módy Prostějov, Natálie Fajtová. 168 centimetrů vysoká brunetka, jejíž nejoblíbenějšími předměty jsou navrhování oděvu a konstrukce střihu, se narodila ve znamení blíženců. Chce se stát módní návrhářkou, vizážistkou, stylistkou.

Kde žijete?

Od mého narození žiji v Olomouci a jsem za to ráda. Ne moji zásluhou jsem vyrůstala jako jedináček, ale rozhodně jsem jako jedináček vychovávaná nebyla. Jsem ráda, že jsem se narodila do mé rodiny, ve které je mi opravdu dobře. 

Proč jste si vybrala právě tuhle školu?

Od sedmé třídy jsem si s výběrem této střední školy (Střední škola designu a módy) byla naprosto jistá. Vzhledem k tomu, že mě móda zajímá již od malička, tak tento obor (Modelářství a návrhářství oděvu) byla jasná volba. 

Jaké jsou Vaše koníčky a záliby?

Mou největší zálibou je móda, navrhování a vytváření stylingu. A mezi mé další koníčky patří spíše týmové hry, jako je basketbal, který jsem hrála pět let. A dále jsem na základní škole měla možnost vyzkoušet florbal. Oba tyto sporty mě stále příležitostně doprovází. Svůj čas také ráda rozdělím mezi mé přátele, rodinu a kulturu.

Co byste chtěla dělat po skončení střední školy?

Po střední škole bych chtěla zkusit vysokou školu se stejným zaměřením. Určitě bych chtěla pracovat s módou a mým největším snem je být módní návrhářkou a pohybovat se v tomto oboru.

Jak jste se dozvěděla o této soutěži?

Nebýt paní ředitelky a učitelky, asi bych se k tomu sama neodhodlala. Nerada vyčnívám z řady, třeba jsem potřebovala, aby mě někdo "nakopl". A také jsem to brala jako výzvu a poznaní něčeho nového.

Jakou máte připravenu volnou disciplínu?

Na volnou disciplínu jsem volila hip-hop (old school), i když jsem spíše na míčové sporty, takže volná disciplína pro mě není zrovna jednoduchá.

Bez čeho si nedovedete představit život?

K životu mi nic nechybí a určitě bych dokázala něco z toho i oželet. Nedovedu si ale představit život bez rodiny a přátel. 

Prozradíte nám na sebe něco?

Zajímavost? Vzhledem k tomu, že jsem se narodila ve znamení Blížence, tak sem tam mám boj i sama se sebou. Nicméně mně a mému okolí to dělá život zajímavým a pestrým. (ber)

 

 

Poslat nový komentář