Hlasování o Miss sympatie PvNovinek stále trvá!

Hlasování o Miss sympatie PvNovinek stále trvá!
ilustrační foto archiv Nikol Prachařová

Mezi finalistkami Miss středních škol Olomouckého kraje jsou čtyři studentky z Prostějova. Dnes opět přinášíme informaci o anketě, ve které můžete hlasovat, která dívka je vám nejsympatičtější a nejvíce se vám líbí. Odměnou vám bude valentýnský oběd v restauraci Taboo. Hlasování potrvá už jen do 9. února!

Anketu najdete na hlavní stránce www.pvnovinky.cz, odkaz:

http://pvnovinky.cz/anketa/30671-ktera-z-prostejovskych-soutezicich-mela-ziskat-titul-miss-sympatie-prostejovskych-novin

Pokud chcete za svůj hlas odměnu, napište na e-mailovou adresu redakce, pro kterou dívku jste hlasovali. Pokud bude nejlepší ta vaše, dostanete se do slosování o valentýnský oběd v restauraci Taboo na Olomoucké ulici pro dvě osoby v částce pět set korun. Těšit se můžete na menu v podobě plněných švestek ve slaninovém kabátku, francouzského minikuřátka plněného nádivkou s bramborovým pyré se šafránem a houbami a valentýnskou zmrzlinu s horkým ovocem a omáčkou. Oběd proběhne právě čtrnáctého na Valentýna. Stejná odměna čeká i nejlépe umístěnou prostějovskou studentku. Do předmětu e-mailu napište Miss OK. (red)

Poslat nový komentář