Valentýnský dárek s hvězdičkou!

Valentýnský dárek s hvězdičkou!
Foto ber, plakát
Další fotky: 
Valentýnský dárek s hvězdičkou!

Čokoládová srdíčka, bonbony, kytky, plyšáci, večeře, šperky, wellnes. To jsou dárky, které má většina z nás spojeny s oslavami svátku lásky. Ale co takhle dárky netradiční. K lásce patří i ony.

Mimo spousty nejrůznějších obleků, vhodných k zpestření společných chvil, nabízí specializovaná prodejna v Arkádě také řadu jedinečných kousků. Seženete zde vše, od růžových lístků k náhradnímu pozadí. A také novinky, třeba vibrátor, který za vámi přijde, nebo jiný, do kterého si můžete programy stáhnout pomoci mobilního telefonu. K mání jsou i hračky skleněné. Pokud se vám nebudou hodit, klidně je můžete umístit do vitríny - jsou totiž tvarově originální a krásně vypracované. Jen ten prach se bude špatně utírat...

S výběrem vám pomůže příjemná a perfektně vyškolená obsluha, která vám ukáže i věci, o kterých skutečně nemáte „ani páru“. Nicméně potěší obě strany, myšleno dárce i obdarovaného. 

Ceny jsou od lidových po, řekněme, exkluzivní. Za autentické, dobře tvarované pozadí, zaplatíte přes dvacet tisíc korun.

Takže pokud chcete změnu, zkuste trochu erotiky. Určitě si vyberete a nejen na Valentýna. (ber)

Poslat nový komentář