Natálie Kočařová uspěla v Dívce roku 2016

Natálie Kočařová uspěla v Dívce roku 2016
Foto FB Natálie Kočařová

V celostátní soutěži Dívka roku 2016 zastupovala Prostějov Natálie Kočařová. Čtrnáctiletá studentka GJW v Prostějově si ve finále odnesla hned tři tituly. A děkuje všem za podporu!

Natálie se stala vítězkou hned tří doplňkových soutěží - Dívka talent, Sympatie a Trenýrkárna.cz.  Na nejvyšší post v soutěži, určené dívkám ve věku 13 až 15 let, i přes obrovskou podporu obyvatel našeho města nedosáhla. Vítězkou se stala patnáctiletá Gabriela Gašpárová z Velké Bíteše. Natálie přesto bere úspěch v soutěži jako velký úspěch. „Děkuji moc za všechno. Za skvělé zkušenosti a nezapomenutelné zážitky, které jsem za poslední půlrok prožila v Dívce roku ve Šternberku, semifinálovému kole v Ostravě a finálovému kole v Jičíně! Jsem neskutečně ráda za to, že jsem se dostala až do finále! Také moc děkuji PvNovinkám a Prostějovskému Večerníku a hlavně lidem, kteří mě podporovali a pomáhali mi sbírat lajky,“poděkovala Natálie. 

Výtěžek finále soutěže Dívka roku 2016 byl 63.241 Kč. Částka poputuje do Nadačního fondu Krtek, dětská onkologie Brno, který ji použije na domácí péči. (ber)

Poslat nový komentář