Hledá se opravdová kráska!

Hledá se opravdová kráska!
ilustrační foto plakát

Všechny středoškolačky, jejich kamarádky či maminky, pozor! Letošní soutěž krásy určená středoškolačkám - Miss OK 2020, bude mít svůj první casting 18. 3. v Olomouci v Galerii Šantovka. Přijďte dokázat, že nejkrásnější holky z celé České republiky jsou právě ve vašem kraji.

V rámci soutěže budou mít děvčata možnost projevit svou osobnost, rozvinout svoji kreativitu a v neposlední řadě se naučí vystupovat na veřejnosti. Účastí v soutěži dívky získají nejen hodnotné ceny, ale také spoustu zkušeností a nové přátele. Soutěž Miss OK je letos poprvé pro dívky z celé republiky, a je tedy nejvyšší čas se přihlásit a bojovat za svůj kraj.

Castingy se konají v pěti krajských městech, v Olomouci 18. 3. v 15 hodin. Na castingu vystoupí řada známých osobností jako je například tanečník JK Sanchez, hudebník Adam Hobza a další.

"V miss Opravdová krása nehledáme univerzální míry, ale osobitost, originalitu a šarm. Ať už dáváš přednost teniskám a chceš si vyzkoušet něco nového, nebo si naopak neumíš představit život bez podpatků a ráda bys rozjela kariéru modelky, Miss Opravdová krása je ideálním krok, jak začít," vzkazují pořadatelé. Kompletní informace a přihlášky najdete  na www.missok.cz a Instagramu @missok_2020. (red)

 

Poslat nový komentář