Pětadvacetkrát na Štědrý den aneb Zbožínkovci tentokrát porazili Kolářovce

Pětadvacetkrát na Štědrý den aneb Zbožínkovci tentokrát porazili Kolářovce
Foto Radim Doležel

Tak letos na Štědrý den je to už dvacet pět let, co se v roce 1997 sešla skupina hráčů, přátel a příznivců fotbalového klubu Ultras, aby se utkala v prvním přátelském zápase v malé kopané. Za tu dobu se v sestavách vystřídalo několik desítek hráčů a také se hrálo celkem na šesti různých hřištích.

Letos zůstala na umělce na „Husáku „souvislá sněhová pokrývka, a tak se pouze vyznačily čáry. Přesto po pár minutách se sníh změnil ve vodní lázeň, která dávala účastníkům štědrodenní kratochvíle pořádně zabrat. První poločas vyhráli Zbožínkovci 5:1 hlavně díky hatricku Roberta Skládala. Ve druhé půli byli lepší Kolářovci v poměru 4:2. Celkový výsledek tak vyzněl 7:5 pro Zbožínkovce. Po zápase si soupeři popřáli k vánočním svátkům mnoho zdraví, sportovních a životních úspěchů v roce 2023. V nedalekém Peter´s Pubu si pak doplnili vydané kalorie. . . Všichni poté spěchali domů ke stromečkům a už se těší na další ročník v roce 2023.

Zbožínkovci – Kolářovci 7:5 (5:1) Branky: Robert Skládal 3, Jiří Zatloukal 2, Michal Ondráček 2 - Daniel Kolář 2, Martin Hupšil 2, Ivan Jančiar 1. Hráno 2 x 25 minut bez karet a vyloučení. Utkání sledovalo 5–10 náhodných diváků, za dozoru fotografa Radima Doležela.

Sestavy mužstev

Zbožínkovci: Jiří Zbožínek, Jiří Zatloukal, Michal Ondráček, Robert Skládal, Jan Zlámal, Ivo Zlámal a Zbyněk Lošťák       

Kolářovci: Dalibor Procházka, Matěj Kristek (nar. 2008), Miroslav Kristek, Ivan Jančiar (nar. 1963), Daniel Kolář, Martin Hupšil a Oldřich Lošťák (nar. 1954)

(autor Oldřich Lošťák)

Poslat nový komentář