Hity Pavla Nováka rozezní Duhu

Hity Pavla Nováka rozezní Duhu
foto archiv

Asi, Chci zapomenout, Malinkou, Pihovatou, Nádhernou a další legendární písničky připomene Prostějovanům koncert s názvem „Neřesti a ctnosti Pavla Nováka“, který se koná v neděli 13. května od 19 hodin v kulturním klubu Duha. Hrát a zpívat bude Pavel Novák junior s kapelou. 

Je to zásluhou Pavla Nováka mladšího, že písničky „Hanáckého slavíka“ žijí dál a přinášejí posluchačům stále radost a pohodu. Nejprve navázal a koncertní vystoupení svého otce pro školáky, pak postupně přidal i vystoupení pro dospělé.

„Po odchodu otce jsem se začal opět naplno věnovat muzice, protože jsem slíbil, že písničky pro děti a jeho fantastické scénáře nenechám odejít s ním. Jenže byl zájem i o jeho hity, a tak jsem napsal již dva scénáře a jezdíme s kapelou po republice i se vzpomínkovými pořady,“ prozradil Pavel Novák junior. „Všechno je pro mě stále živé, během každého koncertu se mi vybavují další a další vzpomínky na otce a je pro mě velmi těžké udržet koncentraci,“ vyznává se zpěvák. 

O tom, že Novákovy písničky se staly evergreeny, se mohou přesvědčit všichni, kdo mají rádi dobrou muziku a chtějí prožít nedělní večer v dobré společnosti.     

(jap)  

Neděle, Květen 13, 2012 - 19:00

Poslat nový komentář