Americká zpěvačka Anastacia vystoupí v Olomouci! Již v neděli!

Americká zpěvačka Anastacia vystoupí v Olomouci! Již v neděli!
ilustrační foto anastacia.com

Popová legenda Anastacia, jejíž výjimečný hlas učinil z písní I'm Outta Love a Left Outside Alone masivní hity po celém světě, vystoupí již 24. června v olomoucké Korunní pevnůstce. 

"Moc se těším, až se vrátím do Evropy, navíc s albem Evolution. Natáčela jsem tuhle desku během turné ke kompilaci Ultimate Collection a už se nemůžu dočkat, až budu nové skladby sdílet s fanoušky na koncertech," komentuje Anastacia nadcházející šňůru. Album Evolution, které vzniklo ve Stockholmu, produkoval Anders Bagge, který v minulosti spolupracoval např. se Céline Dion, Janet Jackson nebo Madonnou. I jeho zásluhou vznikla nahrávka, která Anastaciu vrací k jejím kořenům, kdy bravurně míchala rockové skladby s chytlavými popovými melodiemi a baladami. 

Turné Evolution naváže na mimořádně úspěšnou loňskou a letošní koncertní sérii Ultimate Collection, při které zpěvačka absolvovala 110 vystoupení, z nichž byla drtivá většina beznadějně vyprodána. Anastacia, která sama již dvakrát bojovala s rakovinou, ohlásila během turné spolupráci s nadací Cancer Research UK, jež podporuje prevenci a výzkum této zhoubné nemoci. (red)

 

Poslat nový komentář