Léto s hvězdami nabídne Turbo, Radečky i Simu

Léto s hvězdami nabídne Turbo, Radečky i Simu
ilustrační foto plakát

Za nápadem uspořádat v Prostějově Léto s hvězdami stojí pandemie, která začala řádit na začátku roku a de facto zrušila všechny koncerty apod., včetně těch, které měly být v Prostějově. Jejich pořadatelé se spojili a řekli si, že udělají šňůru akcí, a to tak, aby co čtrnáct dnů měli obyvatelé města kam zajít, pobavit se, strávit čas s jídlem a pitím při dobré muzice. „V rámci docházkové vzdálenosti nabídneme luxusní program pro všechny generace,“ říká za organizační tým Petra Jílková.

Proč jste zvolili zrovna kapely, které avizujete?

Původně měla být akce úplně bez hudby, pak jsme chtěli nějakou jednu či dvě menší kapely. Nakonec z toho vznikla regulérní šňůra koncertů celorepublikově známých kapel, doplněných o místní kapely, které si tak mohou zahrát po bohu těch slavnějších. Koncerty jsou laděny na přeskáčku, tedy aby jeden byl pro mladší klientelu a jeden pro tu starší. Na své si přijdou všichni.

Jak bude akce probíhat v rámci rozvolňovacích kritérií?

Nyní je už dané, že akce budou pro nejvíce 1000 osob a roušky nebudou povinné. Pokud by tyto podmínky nebyly, tak by se akce neuskutečnily.

Na situaci budeme připraveni, na místě bude dostatek desinfekce a striktně budeme hlídat počet osob. 500 lístků bude vždy v předprodeji a 500 na místě, tedy splníme hygienická kritéria. Z viru strach nemáme, je vidět že celá pandemie je již v ústupu a čísla jsou menší a menší. Posíleny budou i toalety. Apelujeme na návštěvníky, aby odhodili zbytečný strach a došli si užít prázdniny, které nezačínají zrovna nejlépe.

Budou to pouze koncerty nebo přidáte i doprovodný program?

Primárně jde o hudbu, ale nad tento rámec, jelikož spolupracujeme i s pořadateli Hanáckých pivních slavností, bude dostatek čepovaného piva několika druhů, bohaté občerstvení, různá masa, prasátko na rožni, hamburgery. Dále nebude chybět nabídka koktejlů, vína, nealka. Sortiment nebude tak široký jako na pivních slavnostech, ale hlady a žízní nikdo trpět nebude.

Nad rámec se návštěvníci mohou těšit na různé atrakce, skákací hrad, virtuální realitu, fotokoutek a další. Prostě program na celé odpoledne.

A co vstupné, předprodej apod.?

Jak již bylo řečeno, kapacita je striktně omezena, nechceme riskovat zdraví občanů. 500 vstupenek bude díky našim partnerům již od Kč 180,- (což je na celý balík akce směšná cena) na portále www.smsticket.cz, kde si na každou jednotlivou akci lze koupit vstupenku elektronicky a jen nahlásit číslo. Z důvodů hygieny nebudou v prodeji tištěné vstupenky. Na místě pak bude o něco málo dražší vstupné v omezeném počtu.

Co byste vzkázala návštěvníkům?

Za organizační tým bych chtěla všechny srdečně pozvat na akci, která vznikla za krizové situace a nouzového stavu. Akci jsme připravovali pro občany celého okresu, tak, aby jim zpestřila život a mohli i v této ještě doznívající pandemie někam vyrazit a pobavit se. Věřím, že jsme se jim trefili do vkusu a že nám to oplatí hojnou návštěvou a konstruktivní kritikou a připomínkami. Za pořadatele všechny srdečně na akce zvu a ať se vám na nich líbí. (red)

Komentáře

Tato akce se uskuteční tento rok 2020 ?

Poslat nový komentář