Co se krade? Už i židle z restaurace a panel z výtahu

Co se krade? Už i židle z restaurace a panel z výtahu
ilustrační foto

Dnešní složitá ekonomická doba nahrává nenechavcům čím dál víc. Policisté v minulých dnech zaznamenali kuriozní krádeže.

Někdy v době od 8.3.2012 do 12.3.2012 neznámý pachatel odcizil vybavení restaurace na náměstí T.G. Masaryka v Prostějově. Zloděj z průjezdu domu, kde sídlí restaurace, odcizil 20 židlí a 2 stoly, které byly vzájemně propojeny kovovým lankem. Majiteli restaurace tak vznikla škoda 14 tisíc korun.

V noci z neděle na pondělí pak neznámý pachatel odcizil ovládací panel od výtahu. V panelovém domě na ulici Moravská v Prostějově zloděj panel demontoval a odnesl. 

Celou zimu neznámý pachatel doslova rozebíral jeřáb umístěný v areálu firmy. Od loňského září do března tohoto roku postupně odcizil neznámý pachatel příslušenství z jeřábu v areálu společnosti na ulici Kojetínská v Prostějově. "Neznámý pachatel odcizil z odstaveného rychlestavitelného věžového jeřábu elektroinstalaci a příslušenství, jako například kovový spojovací kříž pro spojení konstrukce a dále kovový žebřík," uvedla Marta Vlachová, krajská tisková mluvčí Policie ČR. Majiteli jeřábu tak zloděj svým jednáním způsobil škodu 80 tisíc korun.

(red)

Poslat nový komentář