Kradl cukrovinky, pak se pral s ostrahou

Kradl cukrovinky, pak se pral s ostrahou
ilustrační foto MP

Z přečinu krádež a přečinu poškození cizí věci je podezřelý čtyřiatřicetiletý muž z Prostějovska. Kradl v supermarketu, porval se s ostrahou a rozbil skleněné dveře.

Muž včera v 10:40 hodin v jednom prostějovském supermarketu přes pokladní zónu pronesl 17 karamelových a 3 jogurtové čokolády značky Milka v hodnotě 738 korun. "Za pokladní zónou byl muž zastaven ostrahou prodejny. Následně se ke krádeži doznal a odcizené zboží vrátil. Při vracení zboží se náhle pokusil o útěk, ale ještě v prodejně byl pracovníkem ostrahy dostižen. Při následné potyčce podezřelý do pracovníka ostrahy strčil a ten narazil do skleněných posuvných dveří, které se při nárazu rozbily. Podezřelý poté z prodejny vyběhl, ale na parkovišti před prodejnou byl opět dostižen a za pomoci hmatů sveden k zemi a zadržen do příjezdu policie, která si ho převzala," popsal incident policejní mluvčí František Kořínek.
Škoda vzniklá poškozením dveří byla předběžně vyčíslena na nejméně 5 tisíc korun. Ve věci je vedeno zkrácené přípravné řízení. (red)

Poslat nový komentář