Další opilý řidič útočí na rekord!

Další opilý řidič útočí na rekord!
ilustrační foto internet

 

Ve čtvrtek večer bylo v Olšanech "veselo", řidič Felicie zdemoloval hned dvě zaparkovaná auta. Nebylo divu, v dechu měl skoro 4 promile!

"Řidič Škody Felicie se pravděpodobně vlivem podnapilosti nevěnoval řízení a narazil do zaparkované Škody Felicie a následně do Toyoty," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková. Zřejmě i díky požitému alkoholu z havárie vyšel dvaadvacetileté mládenec bez zranění. Jeho kasdadérský kousek ale bude mít dohru, policieté mu totiž v dechu naměřili najprve 3,54 promile a po chvíli dokonce 3,89 promile.

"Muži byl na místě zadržen řidičský průkaz a zakázána další jízda. Za ohrožení pod vlivem návykové látky mu hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 6 měsíců do tří let, peněžitý trest nebo zákaz činnosti," dodala mluvčí s tím, že nehodu policisté nadále šetří.

O den později zadrželi policisté v Drahanech dalšího opilce za volantem. Za volant Škody Fabie usedl s 1,7 promile alkoholu. "Muž přiznal, že v noci ze čtvrtka na pátek vypil 5 desetistupňových piv a 10 odlivek slivovice," popsala Urbánková a sím, že ani on trestu neujde. (red)

 

Poslat nový komentář