Policie hledá Karla Pitrona. Půjčuje si a nevrací

Policie hledá Karla Pitrona. Půjčuje si a nevrací
ilustrační foto

 

Policie ČR územního odboru Přerov se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po hledané osobě, kterou je Karel Pitron. Devětapadesátiletý muž z Přerovska láká z lidí peníze. Jenže je nevrací.

„Hledaný Karel Pitron vystupuje důvěryhodně, prokazuje se svým občanským průkazem. V kontaktu s občany je komunikativní. Zpravidla žádá o svezení motorovým vozidlem s předem vymyšlenou legendou a pod smyšlenou záminkou si půjčuje různé finanční částky, které nevrací,“ uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková s tím, že naposledy byl muž spatřen 29. dubna letošního roku v okolí Hanušovic.

Zdánlivé stáří hledaného je mezi 55 – 60 lety. Je vysoký mezi 178 – 182 cm, střední postavy. Oči má hnědé, vlasy má rovněž hnědé, krátké, rovné a prořídlé. Zpravidla chodí oholen. Tvar hlavy – obdélníkový a zúžený k bradě.  Nosí zpravidla hnědou bundu, tmavé kalhoty a tmavé boty.

V pátrání je od 26. 9. 2014 a hledají ho přerovští kriminalisté a Okresní soud v Ústí nad Orlicí.

Jakékoliv informace k jeho pobytu, pohybu nebo výskytu přijmou policisté kdykoliv na bezplatné telefonní lince 158, na kterékoliv policejní služebně nebo v pracovní dobu od 7.00 – 15.00 hodin na telefonní lince 974 778 336, 974 778 337. (red)

Poslat nový komentář