Hledá se patnáctiletá slečna!

Hledá se patnáctiletá slečna!
Foto PČR

 

Policie ČR územního odboru Přerov se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po pohřešované osobě, kterou je patnáctiletá Laura Dubnová. Trvale žije v okrese Přerov, přechodně ve Španělsku. Pohybovat se může i na Prostějovsku.

„Pohřešovaná Laura Dubnová odešla od rodiny v prosinci loňského roku a od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Před několika dny byla spatřena v Olomouci na náměstí u orloje a také u vlakového nádraží. Na sobě měla triko do pasu, černé elasťáky a černé lodičky na podpatku,“ uvedla policejní tisková mluvčí Irena Urbánková.  

Zdánlivé stáří pohřešované dívky je 15 let. Je vysoká 165 cm, štíhlé postavy. Oči má hnědé, vlasy plavé barvy, rovné, středně dlouhé a nosí příčesek. Může je mít buď volně rozpuštěné s pěšinkou nebo stažené dozadu s copem. Na pravém rameni má ornament a nad ním nápis Alejandro. Tvar hlavy má oválný a zúžený k bradě. Mluví česky a španělsky. Hledá ji SIRENE Španělsko.

„Předpokládáme, že se může pohybovat a vyskytovat v Olomouci nebo Prostějově a okolí,“ dodala mluvčí.

Jakékoliv informace k pobytu, pohybu nebo výskytu pohřešované osoby, která je podle vyžadujícího státu Španělsko považována za nezletilou, přijmou policisté přednostně na bezplatné telefonní lince 158, na kterékoliv policejní služebně případně v pracovní dobu od 7.00 – 15.00 hodin na telefonní lince 974 778 336, 974 778 337. (red)

Poslat nový komentář