Ztratil se mládenec! Policie prosí o pomoc

Ztratil se mládenec! Policie prosí o pomoc
Foto PČR

 

Policie ČR územního odboru Olomouc se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po pohřešovaném Romanu Pruckovi. Sedmnáctiletý mladík, který byl pravděpodobně naposledy viděn v Kobeřicích v okrese Prostějov, odešel z domu v pondělí 3. srpna a od té doby o sobě nepodal žádnou zprávu.

Zdánlivé stáří pohřešovaného mladíka je 18 let. Je vysoký 180 cm, hubené postavy. Má hnědé oči, hnědé vlasy má rovné, ostříhané na ježka. Hovoří česky a anglicky. Má drobnou vadu řeči - špatně vyslovuje. V době odchodu měl na sobě riflové kraťasy, černou mikinu s kapucí a modrým nápisem a černé botasky se zelenými tkaničkami.

„Pohřešovaný Roman Prucek odešel z domu v pondělí kolem půl osmé večer s tím, že se za hodinu vrátí, což však do této doby neučinil a od té doby o sobě nepodal žádnou zprávu. Jeho mobilní telefon je nedostupný,“ informovala policejní mluvčí Irena Urbánková.

Jakékoliv informace k jeho pobytu, pohybu nebo výskytu přijmou policisté prostřednictvím linky 158, případně na telefonech 974 766 751 nebo 974 766 337. (red)

Poslat nový komentář