Neznáte podvodníka? Hledají ho policisté

Neznáte podvodníka? Hledají ho policisté
ilustrační foto

 

Policisté územního odboru Olomouc se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při ustanovení pachatele podvodného jednání, k němuž došlo 16. července kolem poledne v jedné z poboček České pošty v Olomouci. Zatím neznámý pachatel si nechal podvodným jednáním, po kombinaci různých požadavků, dvakrát vyplatit finanční hotovost v celkové výši 12 000 korun.

Policisté k popisu podezřelého zjistili, že se jednalo o muže ve věku mezi třiceti až pětatřiceti lety, vysokého mezi 180 – 185 cm, snědší pleti. Měl nakrátko střižené černé vlasy a nasazeny sluneční brýle. Na sobě měl bílou košili s dlouhým rukávem, černé kraťasy v délce po kolena a na nohou kotníčkové bílé ponožky a béžové boty.

„Jakékoliv informace, které by vedly ke ztotožnění muže, který je podezřelý z uvedeného podvodného jednání, mohou občané sdělit policistům na obvodním oddělení Olomouc 1 buď osobně nebo telefonicky na tel. č: 974 766 651, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158,“ informovala policejní mluvčí Irena Urbánková. (red)

Poslat nový komentář