Policie hledá řidiče bílé Felicie kombi

Policie hledá řidiče bílé Felicie kombi
Foto PČR
Další fotky: 
Policie hledá řidiče bílé Felicie kombi

V sobotu 24. října 2015 došlo v ulici Dr. Horáka v Prostějově k havárii osobního automobilu. Řidič bílé Felicie kombi zdemoloval dopravní značku a od nepojízdného auta utekl. Hledají ho policisté.

Řidič bílé škodovky při jízdě směrem k Rumunské ulici vyjel vpravo mimo komunikaci na travnatý pás, kde se střetl se sloupkem dopravního značení. Na sloupku byly umístěny dopravní značky „Zákaz stání“, „Pozor děti“ a dodatková tabulka s vyznačením druhu vozidla. „Vozidlo při srážce dopravní značku porazilo a najelo na ni. Řidič se poté pokusil pokračovat v jízdě, což se mu vzhledem k poškození vozidla nepodařilo. Proto z vozidla vystoupil a z místa odešel,“ uvedl policejní mluvčí František Kořínek s tím, že škoda, kterou řidič způsobil, byla vyčíslena na 15 tisíc korun.
„K objasnění okolností této dopravní nehody se obracíme s prosbou o pomoc na svědky, kteří viděli její průběh, aby se obrátili se svými informacemi buď telefonicky nebo osobně na policisty dopravního inspektorátu Prostějov, ulice Havlíčkova 16b, tel. 974 781 251, 974 781 580, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158,“dodal mluvčí. (red)

Poslat nový komentář