Policisté hledají svědky nehod. Obě skončily těžkým zraněním

Policisté hledají svědky nehod. Obě skončily těžkým zraněním
Foto PCŘ
Další fotky: 
Policisté hledají svědky nehod. Obě skončily těžkým zraněním
Policisté hledají svědky nehod. Obě skončily těžkým zraněním

 

Hned dvě vážné dopravní nehody se staly na Přerovsku. V obou případech se policisté obracejí na veřejnost se žádostí o pomoc. Hledají totiž svědky.

V úterý kolem 10:55 hodin došlo k dopravní nehodě na silnici č. III/4371 mezi obcemi Loučka a Slavkov. „Čtyřiašedesátiletý řidič vozidla Ford Focus při jízdě na rovném úseku ve směru na obec Loučka z dosud nezjištěných příčin vyjel vpravo, mimo komunikaci, kde čelně narazil do listnatého stromu. Při nárazu došlo u řidiče ke zranění, které si vyžádalo letecký transport do nemocnice v Olomouc,“ popsala první nehodu policejní mluvčí Marie Štrbáková. Hmotná škoda byla vyčíslena na 33 tisíc korun.

V pátek 24. července 2015 v 13:35 hodin došlo v katastru obce Pavlovice u Přerova, na silnici III/43714 k dopravní nehodě, při které došlo taktéž k těžkému zranění řidičky vozidla. „Z dosud nezjištěných příčin řidička vozidla značky Kia při jízdě ve směru na obec Tučín přejela nejprve částečně vpravo, mimo komunikaci a pak zřejmě ve snaze vrátit se zpět do svého jízdního pruhu přejela vlevo do protisměru a následně a do příkopy, kde bočně narazila do vzrostlého stromu. Jednatřicetiletá řidička byla s těžkým zraněním převezena do nemocnice v Olomouci,“ informovala o druhé nehodě Štrbáková. Hmotná škoda se vyšplhala na 71 tisíc korun.

„K objasnění okolností a příčin těchto dopravních nehod se obracíme s prosbou o pomoc na svědky, kteří viděli průběh některé z nich, aby se se svým svědectvím obrátili přímo na linku 158, nebo se osobně dostavili na adresu: Dopravní inspektorát Přerov, U Výstaviště 18,“ prosí policisté. (red).

Poslat nový komentář