Projížděli jste Šternberkem? Možná jste svědky nehody

Projížděli jste Šternberkem? Možná jste svědky nehody
Foto PČR

Ve čtvrtek 14. ledna 2016 v 7:45 hodin došlo ve Šternberku, na vyznačeném přechodu pro chodce na ulici Krampolově, u křižovatky s ulicí Olomouckou, k dopravní nehodě mezi osobním vozidlem a nezletilou chodkyní, která přes uvedený přechod přecházela. Řidičku hledá policie.

„Podle prvotních informací neumožnila dosud nezjištěná řidička se zatím neznámým osobním vozidlem (pravděpodobně modré barvy), která jela po ulici Krampolově směrem ke kruhovému objezdu na ulici Olomouckou (v křižovatce ulic Krampolova a Olomoucká), bezpečné přecházení nezletilé chodkyně, která po přechodu přecházela a zprava do ní narazila. Řidička zastavila a s chodkyní hovořila. Dívenka pak pokračovala do školy, kde se však u ní projevily zdravotní potíže a v doprovodu rodinného příslušníka musela vyhledat lékařské ošetření,“ popsala nehodu policejní mluvčí Marie Štrbáková.

K objasnění okolností této dopravní nehody se policisté obrací s prosbou o pomoc na svědky, kteří viděli její průběh a mohli by svými informacemi přispět také ke zjištění řidičky a vozidla, aby se obrátili na linku 158 nebo se osobně dostavili na adresu: Dopravní inspektorát Olomouc, Kosmonautů 10.

„Vyzýváme také řidičku vozidla, aby se se svým svědectvím přihlásila dopravním policistům,“ dodala mluvčí. (red)

 

Poslat nový komentář