Opilá žena bodla na ubytovně muže do hrudníku. Zemřel

Opilá žena bodla na ubytovně muže do hrudníku. Zemřel
ilustrační foto

 

Kriminalisté z odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy pětačtyřicetiletou ženu z Bruntálska. 

Žena je trestně stíhána za to, že v noci z 11. na 12. srpna 2015 měla v pokoji na ubytovně na Šumpersku bodnout do hrudníku kuchyňským nožem o pět let mladšího muže a způsobit mu zranění, kterému na místě podlehl. Na místo přivolaný lékař konstatoval smrt.

Policisté podezřelou ženu na místě zadrželi, provedli ohledání místa činu a zajistili veškeré stopy. Okolnosti události se dále prověřují, byla nařízena soudní pitva, která objasní přesnou příčinu a dobu úmrtí.

"Z dosavadního vyšetřování olomouckých kriminalistů vyplývá, že obviněná žena byla v dobu události pod vlivem alkoholu a také to, že k napadení muže, který byl jejím druhem, došlo pravděpodobně po předchozí hádce," popsala incident policejní mluvčí Jotka Dolejšová. Obviněná žena je v policejní cele, kriminalisté podali podnět k vydání návrhu na vzetí obviněné do vazby.

V případě, prokázáni viny, hrozí pětačtyřicetileté ženě trest odnětí svobody v rozmezí od 10 do 18let. (red)

Komentáře

V přiložené tiskové zprávě se to nepíše - na Šumpersku. To je vše, co víme.

Škoda, že zprává je jako od amatéra. Snad by bylo patřičné, aby se vědělo, kde k tomu došlo...tím myslím město..

Poslat nový komentář