Policie pátrá po osmdesátileté seniorce! Viděli jste ji?

Policie pátrá po osmdesátileté seniorce! Viděli jste ji?
Foto PČR

Policie ČR územního odboru Přerov se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po pohřešované paní, kterou je Jarmila Slouková, narozená. 6. 2. 1935, trvale bytem v okrese Přerov. Policie žádá o zveřejnění pátrání po pohřešované osobě v okresech Přerov, Olomouc, Prostějov.

Zdánlivé stáří pohřešované paní je 80 let. Je vysoká mezi 150 – 155 cm, má střední až štíhlejší postavu. Vlasy má nakrátko ostříhané, barvy špinavý blond, oči má šedé. V pátrání je od 16. 12. 2015 a hledají ji přerovští kriminalisté.

"Pohřešovaná paní byla naposled spatřena v pondělí 14. prosince 2015 kolem jedenácté hodiny dopoledne v Hranicích. Od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Je velmi komunikativní a vždy hezky upravena. V současné době u sebe nemá žádné doklady, ani mobilní telefon. Bližší informace k důvodu jejího pohřešování nemáme k dispozici, stejně jako bližší popis jejího oblečení, které na sobě měla v době odchodu", uvedla informace k pohřešované Irena Urbánková z Krajského ředitelství Policie Olomouckého kraje.

Jakékoliv informace k pobytu, pohybu nebo výskytu pohřešované paní přijmou policisté kdykoliv na bezplatné telefonní lince 158, na kterékoliv policejní služebně nebo v pracovní dobu od 7.00 – 15.00 hodin na telefonní lince 974 778 336, 974 778 337. (red)

Poslat nový komentář