Dvojnásobného vraha z Tovačova udala expřítelkyně

Dvojnásobného vraha z Tovačova udala expřítelkyně
ilustrační foto

Olomoucký krajský soud dnes otevřel kauzu dvojnásobné vraždy. Čtyřiadvacetiletý Tomáš Francl z Prostějovska loni v červnu napadl a zabil své prarodiče, z bytu ukradl peníze a utekl. Policistům, kteří ho hledali i na Prostějovsku, jeho otřesný čin oznámila expřítelkyně. Rozsudek padne pravděpodobně v pondělí.

O celé tragedii PvNovinky několikrát informovaly - http://pvnovinky.cz/krimi/26970-vrahovicke-vecerni-patrani-ma-nejspis-so....
Při včerejším jednání vyšly najevo hrůzné skutečnosti. Oba důchodce mladý vrah zabil ve spánku, babičku nejprve rdousil a pak ji ubodal, dědečkovi zasadil ránu do krku. Oba vykrváceli a podle odborníků jim nebylo pomoci. Francl jim pak ukradl peníze a odjel do nočního klubu do Prostějova. Na jeho stopu policisty přivedla jeho expřítelkyně, které se hrůzným činem pochlubil.
Francl se k činu doznal, údajně mu mělo "bouchnout v palici". Za brutální dvojnásobnou vraždu mu hrozí až výjimečný trest. Případ soud odročil na pondělí, kdy by mohl padnout i rozsudek. (ber)

Komentáře

Ten titulek článku je pitomě bulvární. Podle vás to dává té expřítelkyni nálepku "udavačky",což je v české společnosti dost zažitý standard. Takže když víte, že je někdo vrah, tak o tom máte mlčet, abyste nebyli udavači?
Je to hnus velebnosti!!

Poslat nový komentář