Násilník vykopl dveře domu. Obyvatelům vyhrožoval napadením

Násilník vykopl dveře domu. Obyvatelům vyhrožoval napadením
ilustrační foto

Včera před patnáctou hodinou došlo v obci na Drahansku k potyčce mezi dvěma muži. Jeden z nich se rozhodl řešit osobní spor násilím a vyhrožoval i ostatním obyvatelům domu. 

„Devětatřicetiletý muž přišel k rodinnému domu osmačtyřicetiletého muže s úmyslem řešit vzájemný spor. Obyvatelé domu však návštěvníkovi odmítli otevřít vstupní dveře, na což měl tento reagovat jejich vykopnutím. Poté měl do domu vstoupit a muže, se kterým chtěl původně řešit spor, verbálně a fyzicky napadnout. Při vzájemné potyčce došlo k rozbití skleněné výplně interiérových dveří v domě. O rozbité sklo si starší z mužů poranil dolní končetinu. Během potyčky i po jejím skončení měl útočník vyhrožovat fyzickým ublížením všem obyvatelům domu,“ pospal incident policejní mluvčí František Kořínek.

Devětatřicetiletý muž je pro své jednání podezřelý z přečinu ublížení na zdraví, přečinu porušování domovní svobody a přečinu násilí proti skupině obyvatelů a proti jednotlivci, za které mu v případě prokázání viny a odsouzení hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta. Věc prověřují policisté z obvodního oddělení v Plumlově. (red)

Ilustrační foto PČR

Poslat nový komentář