Kriminalisté pátrají po podezřelém muži

Kriminalisté pátrají po podezřelém muži
Foto PČR

Hledaným je Ukrajinec Chanturiya Anton, narozen 5. 2. 1981, trvale žijícím v okrese Olomouc. Jeho vzhled odpovídá věku, je 177 – 180 cm vysoké postavy. Vlasy hnědé barvy nosí nakrátko střižené a stejnou barvu mají i jeho oči. Podezřelý muž může nosit tzv. strniště.

"V pátrání je od 22. března letošního roku a je podezřelý ze zanedbání povinné výživy, hledá ho okresní soud v Přerově a služba kriminální policie a vyšetřování Přerov. Předpokládaný pobyt je v Olomouci nebo jeho okolí. Podezřelý vyhledává různé druhy ubytování se svou přítelkyní Friedlovou, ročník narození 1992," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Policie ČR žádá spoluobčany o poskytnutí informací k místu pobytu a pohybu hledaného muže. Přivítáme informace od osob, které s ním přišli do styku, nebo si tohoto muže kdekoliv povšimli. Policii je možné kontaktovat v pracovní dobu od 7:00 do 15:00 hodin na telefonní lince 974 778 336 - 337, případně m. t. 601 365 551, nebo kdykoliv je možné předat informace k hledané osobě i na bezplatnou linku 158. (red)

 

Komentáře

No to je tedy něco!!!!Prostějovská policie umí i pátrat.......

Poslat nový komentář