Ulicemi Prostějova se potloukali opilí rodiče. Otec s dcerkou, matka s malým chlapcem

Ulicemi Prostějova se potloukali opilí rodiče. Otec s dcerkou, matka s malým chlapcem
ilustrační foto MP

21. května v odpoledních hodinách vyjížděli prostějovští strážníci prověřit přijaté oznámení o podnapilé osobě s malým dítětem. Muž vedl po chodníku jízdní kolo a šestiletá holčička okolo něj jezdila na kole. 

"Hlídku na místě kontaktoval oznamovatel. Uvedl, že muž při průchodu okolo zaparkovaných vozidel, jedno z nich odřel. Nedaleko strážníci opilého pětačtyřicetiletého muže vypátrali. Už byl doma, pod dohledem manželky. Ta uvedla, že se o něj postará," informovala strážník Tereza Greplová. Muž si poškození vozidla nepamatoval, způsobenou škodu byl ochoten uhradit. Byl zjištěn majitel poškozeného vozidla, kterému hlídka předala kontakt na muže, který škodu způsobil. 

Za tři dny přijali strážníci podobné oznámení. Tentokrát se jednalo o podnapilou ženu s dítětem. "Strážník v nahlášené lokalitě spatřil vrávorající ženu, doprovázející malého chlapce. Jednatřicetiletá matka se doznala k požití šesti piv a několika nálevek tvrdého alkoholu," dodala Greplová. Žena strážníkovi uvedla kontakt na kamarádku. Ta pracovala nedaleko. Žena i s dítětem byla předána kamarádce, která se o ně postarala. Vyrozuměn byl Odbor sociálních věcí Magistrátu města Prostějova. (red)

 

Poslat nový komentář