Ukájel se před kostelem a u márnice!

Ukájel se před kostelem a u márnice!

Z přečinu Výtržnictví v prvním listopadovém týdnu policisty z Obvodního oddělení v Němčicích nad Hanou obviněn jednadvacetiletý muž z Prostějovska. Někdy koncem září letošního roku se tehdy jako neznámý pachatel na prostranství před kostelem v Dobromilicích dopustil výtržnosti tím, že si sundal kalhoty a začal se uspokojovat. "Toto počínání viděla nezletilá desetiletá dívka, která kolem něj procházela. Děvče uteklo domů, odkud přivolalo hlídku Policie ČR. Jednáním tehdy neznámého muže nebyla nikomu způsobena újma na zdraví ani škoda na majetku," řekla k případu Eva Čeplová, tisková mluvčí Policie ČR Prostějov.
Policistům z Němčic se podařilo mladému výtržníkovi prokázat ještě jeden obdobný skutek, tentokrát v srpnu, opět v Dobromilicích, ale na místním hřbitově u márnice.
"Mladíkovi bylo policejním orgánem sděleno podezření z trestného činu Výtržnictví a ve věci je vedeno zkrácené přípravné řízení. V případě, že bude soudem uznán vinným, hrozí mladému muži až dvouletý trest odnětí svobody," dodala tisková mluvčí.
(red)

Místo zločinu: 
Javascript is required to view this map.

Poslat nový komentář