Mladý muž střet s vlakem nepřežil

Mladý muž střet s vlakem nepřežil
ilustrační foto

V neděli 31. března 2019 krátce po půl desáté večer přijali šumperští policisté oznámení o střetu osoby s vlakem, ke kterému došlo na železniční trati mezi stanicemi Šumperk a Bludov, poblíž Žerotínovy ulice v Šumperku.

„V poškozeném byl zjištěn 31letý muž, který po střetu s vlakem utrpěl zranění neslučitelná se životem," informovala policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová s tím, že šumperští kriminalisté tuto tragickou událost na základě dosud zjištěných informací šetří jako možnou sebevraždu. Provoz na železniční trati byl obnoven krátce před půl dvanáctou v noci. (red)

Ilustrační foto: pozary.cz

Komentáře

já se zabít tak se to bude oslavovat.

ty vole takový pohodář byla sním prdel R.I.P Jirko nedávno se kousek od nás zabily dvě holky u Pivína a tedˇ tohle tenhle rok je snad prokletý nebo co.

Kdybyste jen všichni věděli.... Znát ho a vědět čím si ten člověk momentálně procházel, tak tu teď na něj všichni neplivete...

Jsou dementi,jak musí být tomu strojvedoucímu,když tohle zažije??

heej tak jako ti lidi nejsou dementi jen prostě neměly sílu žít dál. Vím dá se to řešit nějak jinak ale já už prostě nemám nebudu to řešit!!!

Sebevražda je právem každého.Možná by to chtělo slepou kolej,kde by pendloval vlak bez průvodčího a kdo by chtěl měl by možnost.Na co ničit život lidem,co u toho musí asistovat a dívat se na to.

Dementi ti lidi

Další člověk,který si nevážil života.Nemám slova

Poslat nový komentář