Na městský ples zůstává posledních 60 vstupenek

Na městský ples zůstává posledních 60 vstupenek
ilustrační foto

Necelý 33 hodin zbývá do zahájení XXIII. Městského plesu v Prostějově. Krátce před zahájením známe program i aktuální dostupnost vstupenek.

O největší ples v Prostějově je ve městě dle informací Divadla velký zájem. „Ze 410 lístků, které šly letos do předprodeje, je jich k dispozici pouhých šedesát, a to půl na půl do restaurace a vinárny. Společenská místnost i kavárna jsou kompletně vyprodány,“ upřesnila ve čtvrtek kolem půl jedenácté Věra Janálová z divadelního předprodeje.

Oficiální program městského plesu začne ve 20 hodin v divadelním sále, kde přednese slavnostní přípitek primátor města Miroslav Pišťák, taneční vystoupení obstará ZUŠ V. Ambroze a pěvecký doprovod Eva Hacurová z DAMU Praha. Moderovat úvodní část bude Aleš Procházka.

Následně se program rozdělí do čtyř částí Národního domu – v přednáškovém sálu bude k poslechu a tanci hrát skupina ROMANTICA Prostějov, v restauraci si poslechnete cimbálovou muziku Jožky Severína, v kavárně skupinu Q-STYL a ve vinném sklípku kapelu NOVIOS. Od 22 hodin je pak v přednáškovém sále na programu módní přehlídka Yvony Leitnerové, losování vstupenek a mazurka.

Lístky na městský ples stojí 350 korun a je možné je zakoupit v divadelním předprodeji na Vojáčkově náměstí. „Předprodej je otevřen dnes, tj. ve čtvrtek, od 13 do 17 hodin, zbylé vstupenky pak půjdou do prodeje v pátek před plesem od 19 hodin,“ upřesnila Věra Janálová. Městský ples začne zítra, v pátek 4. ledna v 19:30 hodin v Národním domě v Prostějově.

(zkl)

Poslat nový komentář