Soutěžte s námi o vstupenky na koncert Arakainu a Lucie Bílé!

Soutěžte s námi o vstupenky na koncert Arakainu a Lucie Bílé!
ilustrační foto promo akce

 

Legenda české metalové scény, kapela Arakain a nejpopulárnější česká zpěvačka a hvězda první velikosti, Lucie Bílá, se opět na jaře 2015 spojí! Lucie se znovu stane právoplatnou členkou kapely Arakain, se kterou před 30 lety začínala. Společné turné Arakain & Lucie Bílá XXXIII Tour 2015 odstartuje 6. března, bude čítat 24 koncertů a zavítá i do Prostějova. Zasoutěžte si s námi o vstupenky na koncert konaný 13. března v prostějovském KaSCentru!

Turné, které vypukne 6. března, potrvá až do 15. května a fanoušci se mohou těšit na nespočet hudebních lahůdek a překvapení. Objeví se v něm exkluzivní program složený z nejžádanějších hitů kapely i novinky, speciálně vytvořené pro toto jarní turné 2015.

„S Lucií se nám vždy skvěle hraje a spolupracuje. Při každém koncertě nás těší její zaujetí, invence i srdce, s nímž ke všem vystoupením přistupuje. Proto jsme ji letos trochu neplánovaně oslovili, a ačkoli jsme si byli vědomi jejího obrovského pracovního vytížení, opět udělala vše proto, aby s námi mohla celé turné odjet. Věříme, že to bude zážitek nejen pro nás, ale především pro fanoušky,“ říká kytarista a zakladatel Arakainu Jiří Urban.  Pokud chcete vidět a slyšet Arakain s Lucií Bílou, předprodej vstupenek je v ticketart.cz, ticketportal.cz a Hudební nástroje, Kramářská 1 Prostějov. Zvolit můžete ale i jinou variantu a o lístky si zasoutěžit. Stačí, když do 10. března do 09:00 hodin zašlete na redakční e-mail redakce@pvnovinky.cz odpověď na otázku, kolik let od svého vzniku letos slaví kapela Arakain? Pro tři vylosovan máme dvě vstupenky! (ber)

Poslat nový komentář