Maxim Turbulenc exkluzivně pro PvNovinky!

Maxim Turbulenc exkluzivně pro PvNovinky!
ilustrační foto internet

 

V rámci programu, který otevře veřejnosti Zlatou bránu, vystoupí i kapela Maxim Turbulenc. Chlapce, které proslavil hit Jede jede mašinka, oslovily PvNovinky s několika otázkami.  

Co chytáte k dvacetinám, které Maxim Turbulenc oslaví příští rok? 

Chtěli bychom absolvovat  v roce 2014 turné  Maxim Turbulenc, ale vše záleží na sponzorech. Již o něčem jednáme, ale v dnešní době je to těžké, to turné by mělo být formou open airu na náměstích v městech, ale tím, že nebude žádné vstupné a příjde, kdo bude naše show chtít vidět,  je potřeba silný sponzor.

Někteří z vás docela razantně změnili svou vizáž. Nebojíte se, že přijdete o fanoušky, kteří vás znají jako hodné obry? (což by sebou mohlo nést změnu názvu kapely na Miniturnulenc))) 

Určitě ne, naopak. Ať národ vidí, že hubnutí jde a dokonce hromadně , myslím si, že to je dobrá terapie pro ty, kteří s tím bojují a dodá jim to sebevědomí a odvahu s obezitou bojovat a Miniturbulenc asi těžko, jsme  dvoumetroví obři .

Blíží se Vánoce, co je pro jednoho každého z vás jejich symbolem?

Kapr, salát, rodiná pohoda, dárky a radost všech dětí, kteří  to prožívají s Ježíškem a my s jejich šťastnými pohledy při rozbalování dárků.

Co byste rádi našli pod stromečkem?

Nejspíš ty rozzářené obličeje našich dětí a hlavně, zní to jako klišé, ale aby byli všichni na světě šťastní i přes t,o že nám politici dávají pěkně zatopit.

Jaký je pro vás význam slova štěstí (pominete-li mušku zlatou)?

Lásk, zdraví, pohoda, porozumění a hlavn, protože ten čas se už nedá nikdy vrátit.

Poslat nový komentář