Na naši mládež a její činy jsem pyšná, říká Sokolová

Na naši mládež a její činy jsem pyšná, říká Sokolová
ilustrační foto

 

Již příští týden v pátek, tedy 10. ledna, můžete svou přítomností na Charitativním plese občanského sdružení Pomáháme tancem ve Společenském domě pomoci dětem z Prostějova. Výtěžek totiž tentokrát poputuje do Střední školy, Základní školy a Dětského domova Prostějov a je určen na nákup pomůcek pro nevidomé a zdravotně postižené děti. 

„I letos návštěvníky čeká poutavý program. Pro pány si připraví svůdný pole dance tanečnice z olomouckého studia Apokalips. Dámy se zase mohou pokochat přehlídkou plesových šatů od Ladye‘s Boutique.“ uvedl Tomáš Lázna, šéf organizačního týmu.

Vstupenky koupíte v předprodeji za sympatickou cenu 150 Kč, studenti jen za 100. K dostání jsou v Pizzerii U Hradeb ve Školní ulici, dále pak v Koženém zboží Martina Matušů na náměstí T. G. Masaryka a konečně také v kavárně Planeta malého prince ve Společenském domě, která se rovněž postará o catering na plese.

Akci odstartuje slavnostní zahájení ve 20 hodin. „O úvodní taneční vystoupení se postará TS Free Dance, několikanásobný mistr ČR. K tanci a poslechu návštěvníkům zahraje tradičně brněnská kapela Kanci paní nadlesní. Zlatým hřebem večera bude předávání šeku zástupci ZŠ speciální,“ upřesnila organizátorka Tereza Dokládalová.

Návštěvníci mohou přispět nejen tím, že na ples dorazí, ale rovněž nákupem losů do tomboly, ta bude opět bohatá. Připraveny jsou také propagační placky Pomáhám tancem!, které si mohou lidé zakoupit ve dvou různých designech. Záštitu nad plesem převzala Milada Sokolová, prostějovská radní a předsedkyně Okrašlovacího spolku města Prostějova. "Neustále slýchám, že naše mládež má v hlavě pouze zábavu a nic pořádného za ní není vidět. Mladí kolegové ze Sdružení pomáháme tancem tuto skutečnost vyvrací a já jsem na ně a jejich činy velmi pyšná. Bude-li takových mladých lidí více, nemám o budoucnost naší země strach!", uvedla Sokolová ke své záštitě.

Sdružení Pomáháme tancem v minulosti realizovalo dva charitativní plesy na podporu onkologie, kde byla za získané prostředky pořízena mj. klimatizace. Na kontě má i benefiční koncert v kostele či ples na náměstí. Na něm se vybralo přes deset tisíc na nákup pomůcek pro nemocného chlapce Kristiána, který trpí spánkovou apnoe a žije v nemocnici. (red)

 

Poslat nový komentář