Divadlo bude od 10. srpna opět prodávat předplatné na příští sezónu

Divadlo bude od 10. srpna opět prodávat předplatné na příští sezónu
ilustrační foto iprostejov.cz

 

Prodej předplatného pro čtyři divadelní skupiny, koncertní abonmá, předplatné pro děti a rodiče Čtyřlístek a scénické čtení LiStOVáNí obnoví v pondělí 10. srpna Městské divadlo v Prostějově. V prvních dvou týdnech prodeje si místa v sále zajistilo 1540 stálých diváků. Do loňského počtu abonentů tak chybí již jen 266 lidí. 

„Rezervace sedadel pro současné abonenty skončila v červenci, od 10. srpna budou uvolněná místa k dispozici všem zájemcům, uvedla ředitelka Městského divadla v Prostějově Jana Maršálková a dodala: „Zaznamenali jsme informace, že předplatné lze zakoupit pouze on-line přes internet. Ale je tomu právě naopak. Předplatné prodáváme pouze v divadelní pokladně.“

Sezóna 2015 – 2016 nabídne opět setkání s hereckými hvězdami a mnoha divadelními soubory. Z pražských scén se diváci mohou těšit na Dejvické divadlo, Divadlo pod Palmovkou, Divadlo ABC, Švandovo divadlo, Divadlo Ungelt, Divadlo v Řeznické, Divadlo Radka Brzobohatého a další. Hostovat v Prostějově budou již tradičně také úspěšná oblastní divadla: Moravské divadlo Olomouc, Slezské divadlo Opava, Městská divadla v Brně, Kladně a Mladé Boleslavi, Východočeské divadlo Pardubice, Klicperovo divadlo Hradec Králové, Divadlo Petra Bezruče Ostrava či HaDivadlo Brno.

Z hereckých hvězd, které do Prostějova zavítají, vyjmenovala ředitelka Maršálková jen některé: Ivan Trojan, Miroslav Krobot, Martin Myšička, Vilma Cibulková, Dana Syslová, Michal Dlouhý, Simona Stašová, Petra Špalková, Igor Chmela, Tereza Kostková, Pavla Tomicová, Jana Štěpánková, Zlata Adamovská a další.

Zajímavá je také nabídka osmi koncertů, na nichž se představí významní sólisté i hudební seskupení. Předplatné Čtyřlístek, které je určeno nejmenším divákům a jejich doprovodu, nabídne čtyři víkendová představení.

Po první úspěšné sezóně pokračuje také abonmá pro příznivce scénického čtení LiStOVáNí, které v sedmi pořadech zprostředkuje sedm bestsellerů našich i světových literárních tvůrců.

Programová brožura na sezónu 2015 -2016 tradičně zmiňuje také podzimní divadelní přehlídku Aplaus, kterou prostějovské divadlo pořádá ve spolupráci s marketingovou společností TK PLUS.

V sobotu 21. listopadu se prostějovské divadlo poprvé připojí k mezinárodnímu projektu Noc divadel. „Společně s Divadlem Point chystáme několik drobných překvapení a představíme prostory divadla v trochu jiném světle,“ nastínila ředitelka Jana Maršálková.

Obšírnější informace o nové divadelní sezóně jsou k dispozici na webových stránkách divadla: www.divadloprostejov.cz.

(eze)

Poslat nový komentář