Child at Heart ll. Opět na Plumlově. Soutěžte o vstupenky!

Child at Heart ll. Opět na Plumlově. Soutěžte o vstupenky!
ilustrační foto plakát

 

Child at Heart ll je druhý ročník multižánrového benefičního festivalu, který se koná 22.8.2015 od 10 hodin na zámku Plumlov. Cílem projektu je získání finančních prostředků na podporu olomouckého Fondu Ohrožených Dětí, který se nachází v těžké finanční situaci a rovněž zvýšení povědomí o této problematice.

Akce se zúčastní kapely různých žánrů jako Sonic Halo, Misted Mind, Miserable Ones, Marek Soldán, Marek Relich, Gambini, Jednou Týdně, Aoikigahara, Jirka Drtil a další.. V zámeckém sklepení přijedou zahrát DJ LukedB a Digital Drop project / videoprojekce z Londýna, a zahrají také DJs z prostějovského nezávislého prostoru ECHO. “Letos pozvání na festival přijala i skupina bavičů Klaun Family a variace prodejců s netradičním zbožím i občerstvením, k dostání budou například ekologická trička firmy Blondes & Diamonds za zvýhodněné ceny a trička s logem festivalu, pestrobarevné diáře a doplňky designovéfirmy Hearty Art-poprvé v České republice, malování na obličej, foto koutek a variace workshopů - malování skla, keramiky, street art´pod vedením umělce a skatera Davida Grygárka,“ vypočítala jedna z organizátorek Gabriela Ottová.

Festival bude rozdělen do 4 stanovišť. Stanoviště 1 je hlavní podium, kde se vystřídá množství umělců a hudebních kapel různých žánrů i tanečníci.

Stanoviště 2 zámecké sklepení nabídne elektronickou taneční hudba několika žánrů po celý den, DJ LukedB a Digital Drop zLondýna, residenti nezávislého prostoru ECHO

Třetí stanoviště, vyhlídka - bude dějištěm uměleckých workshopů - malování keramiky, skla, street art workshop, dětský koutek.

Poslední stanoviště, kamenný sál, přinese hlavní občerstvení, videoprojekci a akustickou živou hudbu.

„Vedle klasických jednodenních vstupenek nabízíme v předprodeji i rodinné vstupné a nabídneme i zvýhodněné vstupné do zámku Plumlov, na jehož nádvoří se festival koná,“ přidal informaci další z organizátorů Michal Procházka .

Aktuální informace o programu najdete na webu : http://www.childatheart.cz/ , nebo na https://www.facebook.com/events/1861903760700478/.

„Podpořit nás můžete i vy, a to nejen účastí na festivalu, ale i finančním příspěvkem na realizaci festivalu samotného:

https://www.hithit.com/cs/project/1536/child-at-heart-beneficni-multizan,“ prosí organizátoři.

Na festival se můžete podívat zadarmo, pokud do 20.8. do 12:00 hodin zašlete na e-mailovou adresu redakce@pvnovinky.cz odpověď na otázku, kolikátý ročník festivalu se letos koná.

Pro pět vylosovaných máme vstupenky pro dvě osoby. (ber)

Poslat nový komentář