Pirouette pořádá v sobotu workshop s Nobru

Pirouette pořádá v sobotu workshop s Nobru
ilustrační foto plakát

Prostějovská Taneční škola Pirouette pořádá v sobotu 12. prosince workshop s brazilským tanečníkem Nobru.

Nobru je brazilský tanečník a lektor, který žije v České republice od roku 2007. Nobru učí v největších tanečních studiích v Praze, také učí na největších tanečních akcích po celé Evropě, a také vyhrál řadu battlů a tanečních soutěží v Česku i v Brazílii. Také byl porotcem na řadě významných tanečních soutěží jak v Evropě, tak v Brazílii.
Nobru je také choreograf taneční skupiny Out of Bounds a je také ředitel a zakladatel legendární skupiny v Brazílii - Xstyle Dance Company - která již má i svou pobočku v Praze, jako Xstyle Europe. Pracoval také s předními českými umělci, jako je např. Karel Gott, Le Monde, Samer Issa a mnoho dalšími, byl také choreograf Bena Cristovaa a byl také několik let členem skupiny JAD Dance Company, vedené Yemim AD. Také pracoval pro mnoho světově známých značek (Nike, Adidas, Apple, Renault,..) a objevil se také v několika televizních reklamách na IBM, Yahoo, Coca Colu a mnoho dalších.
Nobru se specializuje na hip hop, locking, R&B a brazilský funk. Spolupracoval také s několika zakladateli street dance a skvělými lektory jako jsou: Henry Link, Budda Strech, Don Campbell, Brian Gree a mnoha dalšími.
V Pirouette na Vápenici 7 v Prostějově se představí od 10 hodin. Přihlášky posílejte na pirouette@email.cz. (red)

Poslat nový komentář