Charitativní FASHIONSHOW pro zámek Plumlov se rozjede 24. června!

Charitativní FASHIONSHOW pro zámek Plumlov se rozjede 24. června!
ilustrační foto plakát

Zámek Plumlov bude i letos patřit módě, eleganci, šarmantním ženám či dokonce i mužům. V sobotu 24. června od šestnácti hodin zde proběhne netradiční akce Charitativní FASHIONSHOW, pořádaná v rámci programu hodnotných kulturních aktivit v Olomouckém kraji. Záštitu převzala senátorka za Olomoucký kraj Božena Sekaninová.

Jedná se již o šestý ročník oblíbené akce, spojující nejen krásu žen, módu, hudbu či tanec s krásou nenapodobitelných kulis zámeckých prostor, ale také především přispívající na dobrou věc, podporu regionální památky a dominanty, zámku Plumlov.

Hlavním programem bude módní přehlídka velmi úspěšné Fashion designerky Marty Musilové, která představí to nejnovější ze svých kolekcí a chystá opět speciální překvapení. Návštěvníci se mohou těšit na úžasné modely nositelné pro každou příležitost, v každém věku a ještě si udělat radost, odnést si domů něco nového do svého šatníku. Tváří modní přehlídky bude Nikola Buranská, Blesk Česká Miss Earth pro rok 2014. "Součásti programu bude také tvůrčí modelová přehlídka studentů SŠDaM, v rámci níž mimo jiné diváci uvidí kolekci velmi talentované studentky a začínající návrhářky Natálie Karlíkové. Akci zpestří také kolekce naší významné módní návrhářky Yvony Leitner," uvedla za organizátory Edita Lachmanová.

Tradiční přehlídka dobových kostýmů bude letos v duchu období Marie Terezie, která letos slaví významné výročí. Přehlídku připravuje Jitka Hřívová a Katka Burešová. "Tentokrát návštěvníky čeká nejen promenáda v šatech z období Marii Terezie, ale dozví se také o pikantostech této doby," dodala Lachmanová.

Na své si však přijdou i pánové, pro které je připravena pánská módní přehlídka společenských oděvů firmy KOUTNÝ. Předvádět budou nejen profesionálové z oboru, ale také odvážní pánové, kteří svým šarmem přijdou podpořit dobrou myšlenku.

Na návštěvníky bude čekat bohatý doprovodný program v podobě tanečního vystoupení, třeba flamenco pod vedením lektorky Petry Pšenicové či latinskoamerickéých tance pod vedením Šárky Milarové.

Jelikož mottem letošního ročníku je mimo jiné také zdravý životní styl a zdravá planeta, budou návštěvníci moci načerpat rady a inspirace ohledně zdravé životosprávy se zaměřením na pohyb, fitness či stravu a ochutnat produkty ze Zlaté farmy a vegetariánské kuchyně Kálindí. Také se dozví, jak přistupovat k domácnosti šetrně a ekologicky, a tím chránit naši planetu pomocí používání unikátní přírodní kosmetiky a produktů tianDe, která je vyráběná dle originálních tisíce let starých receptur Tibetu, Číny a Altaje. A ukázka tai-chi? Ta nás odnese daleko od negativních vlivů dnešního světa.

Akcí bude provázet moderátor Honza Sedláček z Radio Rubi. 

Vstupné je 90 Kč, welcome drink je v ceně. "Přijďte si tedy každý najít  svou inspiraci a užít netradiční odpoledne," zve Edita Lachmanová a vedení zámku Plumlov. (red)

Poslat nový komentář