V Muzeu kočárů vystoupí Sestry Havelkovy!

V Muzeu kočárů vystoupí Sestry Havelkovy!
ilustrační foto plakát

Muzeum kočárů v Čechách pod Kosířem pořádá neopakovatelné adventní koncerty. Velký sál - Depozitář muzea kočárů je krásným prostředím, kde při koncertech je zapáleno sto padesát svíček včetně kočárových luceren a velká pec, kde je vidět hořící oheň, který vytápí celý prostor. V letoším roce se zde uskutečnily už tři koncerty v novém roce se bude konat čtvrtý. 

Diváci už měli možnost zažít známého českého houslistu Václava Hudečka, slovenskou šansoniérku Szidi Tobias a brněnskou mezižánrovou skupinu Cimbál Classic. Poslední koncert je naplánován na 6. ledna, kdy v Muzeu vystoupí sestry Havelkovy. Při koncertech mohou diváci sledovat nejen umělecké projevy účinkujících, ale i největší kočár na světě.

Vstupenky jsou v prodeji přímo v Muzeu kočárů v Čechách pod Kosířem, nebo v Prostějově: Minikavárna v areálu OC Haná na sídl. Svobody, Prostějov a další Pall-a-chinky, nám. Spojenců 18, Prostějov a v Olomouci, bližší informace na tel. číslech 608 610 324 nebo 608 421 853. A vy čtěte pozorně, čeká nás soutěž o vstupenky pro dvě osoby! (ber)

 

Poslat nový komentář