Daniel Zádrapa byl odvolán z funkce ředitele muzea

Daniel Zádrapa byl odvolán z funkce ředitele muzea
ilustrační foto vecernikpv.cz

Jak jsme se dozvěděli, v pátek převzal odvolání z funkce ředitel Muzea a galerie v Prostějově Daniel Zádrapa. O vyjádření jsme požádali náměstka hejtmana Františka Juru.

„Danielu Zádrapovi jsem v pátek předal odvolání z funkce, následující pracovní den, tedy dnes (pondělí 19.3., pozn. redakce), je odvolán. Zádrapa je aktuálně v pracovní neschopnosti, a ačkoliv odvolání převzal, výpověď dostane až po návratu do zaměstnání“, uvedl pro Prostějovské novinky náměstek hejtmana, zodpovědný za kulturu, František Jura. „Důvod odvolání? Dlouhodobá nespokojenost s vedením instituce“, dodal Jura. (red)

Komentáře

nebo SPD dodá nějakého zdejšího kšeftaře bez koryta ? Ví to už Šmucr? Že by to dohodil paní Gáborové, kdyby ji pak nechtěli na rathausu? Školu má a odvahu také !

Lolin zvaný Narcis, by byl ozdobou místního muzea, nejen jako exponát :-) Jistě i babky ze vzdáleného Čonina by se na něj jezdily dívat :-)

Je to až tragikomické sledovat, jak se tam střídají ředitelé, ale příbuzná exPištáka a známost páně Černouškova Madam deH. je pověřena řízením. Ano, ona, jen bývalá knihovnice muzea, bez odborného vzdělání se nazývá vznešeně kurátorkou výstav. Už dosáhla důchodového věku a přitom všichni vědí, že osudy minulých dvou ředitelů byly provázány pevně s ní, ona byl ten krk, co držel hlavu. Možná i tomu minulému semtam nalila, aby mu cestu namydlila. Líde nemají místa a důchodkyně přeskluhuje!

V devadesátkách až po Chytila byla tato funkce určena lidovcům, s oslabením jejich vlivu ji pohltili antisemitští členové soc dem. Kdopak je teď na řadě : vím: Lolin !

Chce se mi křičet"hurá". Brzy ale bude ředitelovat nový kádr. Jura v Ano jistě najde někoho, kdo má zásluhy...

Poslat nový komentář