Podzimní variace pro zdraví

Podzimní variace pro zdraví

V Národním domě v Prostějově proběhne v úterý 1. listopadu od 18 hodin zajímavá vzdělávací akce, která má za cíl osvětu v péči o zdraví člověka, zlepšení životního stylu a ozdravění organismu. Sérii besed a přednášek zahájí Jarmila Podhorná z Brodku u Konice.
Jarmila Podhorná a firma Naděje se zabývá nejnovějším odvětvím fytoterapie - gemmoterapií, která využívá bylin, pupenů stromů, semen, klíčků a dalších přírodních látek, které jsou podpůrnou léčbou mnoha neduhů lidského těla. Pro zájemce o alternativní medicínu si tentokrát připravila povídání o gemmoterapii se zaměřením na onkologické nemoci. „Onkologická onemocnění jsou v současné době stále častější a postihují i mladší populaci. Je mnoho bylin, které mají podpůrný účinek při léčbě a také při prevenci a jejich využití v podobě bylinných extraktů je velmi široké,“ poukazuje Jarmila Podhorná, která se touto problematikou zabývá už řadu let.
Program úterního podvečera v červeném salonku Národního domu pak bude pokračovat přednáškou Rudolfa Frantise na téma Co je a není Reiki. Na závěr si připravila Erika Bábková Harmonizačně-léčebnou meditaci.
(jap)

Poslat nový komentář