Prostějovu se představí taneční muzikálový projekt Dreamers

Prostějovu se představí taneční muzikálový projekt Dreamers
ilustrační foto

Multižánrový taneční muzikál Dreamers/Snílci je inspirován skutečnými příběhy lídí, které Vás doslova chytnou za srdce. Je o složitých a přesto naprosto všedních životních situacích, kdy není jednoduché jít si za svými sny. V Městském divadle v Prostějově jej Taneční škola Duckbeat představí 5. dubna.

Dreamers/Snílci jsou doprovázeni profesionální filmovou videoprojekcí, která Vás přenese do děje a dokresluje samotné příběhy.Nedílnou součástí celé show je skvělý zvuk L’Acoustics. Těšit se můžete na 5 dojemných příběhů, na více jak 30 účinkujících s exkluzivními tanečními hosty, na skvělý zvuk, světla a filmovou videoprojekci. Muzikál Dreamers/Snílcí přináší nevšední zážitek, je vhodný pro všechny bez rozdílu věku, pro všechny, kteří mají rádi tanec, hudbu, skutečné příběhy a pro všechny, kteří si chtějí plnit své sny.

„Dreamers/Snílci měli své velmi úspěšné a zcela vyprodané premiéry už v Přerově a teď zavítají do Prostějova. Rozhodně si nenechte tohle představení ujít," vzkazuje Aneta Langerová. (ber)

Poslat nový komentář