Koncert Vondráčkové a Schwaba budou doprovázet bezpečnostní opatření!

Koncert Vondráčkové a Schwaba budou doprovázet bezpečnostní opatření!
Foto MMP

Kulturní akce s názvem Prostějovské kulturní léto je nedílnou součástí života našeho města již jedenáctým rokem. Tentokrát proběhne kvůli nákaze COVID- 19 nejen později, ale také s omezeními.

„Veřejnost přijímá tyto akce velmi pozitivně. V letošním roce se však vyskytly mimořádné okolnosti, z důvodu zajištění bezpečnosti všech účastníků i návštěvníků kulturních akcí. Již na první koncert připravujeme maximálně možná opatření,“ říká náměstkyně primátora Milada Sokolová.

Vzhledem k tomu, že předpokládaná účast na jednotlivých akcích Prostějovského „babího“ léta bude patrně více jak 1000 osob, je nezbytné přikročit k zásadnímu opatření.

„Je třeba plochu náměstí rozčlenit pomocí mobilních zábran na sektory se samostatnými vstupy. Na akci konanou v termínu 13. 8. 2020 - Večer s Helenou Vondráčkovou, dále na koncert Hany Zagorové dne 26. 8. 2020 a koncert No Name 27. 8. 2020 bude vytvořeno několik sektorů (jeden s kapacitou 1000 návštěvníků). Počítáme s tím, že sektory budou od sebe vzdálené čtyři metry, v každém z nich bude umístěno samostatné mobilní WC i samostatné občerstvení,“ popisuje náměstkyně Sokolová.

U vstupů do jednotlivých sektorů dostanou návštěvníci identifikační náramek v barvách svého sektoru. Prováděna bude také ostraha v průběhu celého kulturního vystoupení. (red)

Komentáře

Další komedie na covid. Milí ovčané, běžte už s tou komedií do zádele. Nakažený NENÍ nemocný.

Poslat nový komentář