Vstupenka do muzea může být netradičním vánočním dárkem

Vstupenka do muzea může být netradičním vánočním dárkem
ilustrační foto Muzeum a galerie

Přemýšlíte nad originálním vánočním dárkem, kterým uděláte radost, ale také dobrý skutek? Možností je zamířit do centra Prostějova, do tamního muzea a galerie. Své blízké nebo přátele můžete obdarovat vstupenkou na některou z výstav.

„Dopady koronavirové krize na kulturní oblast jsou značné. Jako většina kulturních institucí, i my jsme měli letošní rok dveře spíše zavřené než otevřené. Proto jsme se rozhodli jít návštěvníkům naproti a nabídnout jim možnost koupit vstupenku na některou z výstav v muzeu, hvězdárně nebo galerii Špalíček, jako dárek. Je to způsob, jak udělat někomu radost a zároveň podpořit regionální kulturu,“ řekla Soňa Provazová, ředitelka Muzea a galerie v Prostějově.

Zakoupená vstupenka bude mít platnost po celou dobu trvání výstavy, obdarovat tímto způsobem však bude možné nejen na Vánoce, ale i během celého roku.

Vstupné na jednotlivé výstavy se pohybuje od 20 do 50 korun. O vánočních svátcích bude mít Muzeum a galerie v Prostějově otevřeno od 26. do 30. prosince, mimořádně také v pondělí 28. prosince, a to v běžném otevíracím čase od 9.30 do 12.00 a od 13.00 do 17.00. Na Silvestra a Nový rok je muzeum zavřené, veřejnost jej může opět navštívit od 2. ledna, už v běžné otevírací době. Všechny informace jsou uvedeny na webu muzea www.muzeumpv.cz .

(Zdroj Muzeum a galerie v Prostějově)

Poslat nový komentář