Staňte se součástí Olomouckého tvarůžkového festivalu!

Staňte se součástí Olomouckého tvarůžkového festivalu!
ilustrační foto

Gastronomický svátek, Olomoucký tvarůžkový festival, láká do centra města už tradičně tisíce návštěvníků. Letošní ročník se na Horním a Dolním náměstí odehraje 15. a 16. dubna. Zapojit a prezentovat se mohou i gastro podniky.

Možnost představit návštěvníkům speciální a nezapomenutelné gastronomické zážitky a stát se tak součástí šestého ročníku festivalu, nabízí restauracím a gastro podnikům město, jako tradiční pořadatel svátku na oslavu tohoto pro Olomouc typického pokrmu. „Restauratérům a gastro podnikům chceme dát možnost zapojit se do programu. Pokud mají zájem, mohou posílat své nabídky a následně prezentovat své kulinářské umění tuzemským i zahraničním návštěvníkům v přímo v historickém centru města,“ vybízí Karin Vykydalová, vedoucí odboru kultury a cestovního ruchu olomouckého magistrátu.

Pokud patříte mezi zájemce a chcete se stát součástí programu Olomouckého tvarůžkového festivalu, máte možnost! Bližší informace a nabídky zasílejte do 21. února 2023 na email mmol.okc@olomouc.eu.

Návštěvníci vyhledávaného gastronomického festivalu se mohou už teď těšit na Cooking show s Romanem Paulusem, Cooking show s herečkou Sandrou Pogodovou i prodej regionálních produktů. Kromě kulinářských specialit nabídne letošní ročník také bohatý doprovodný program na Horním a Dolním náměstí. V jeho průběhu na pódiích vystoupí skupina Mňága a Žďorp, Natálie Tichánková & 4GOOD i řada folklórních souborů. Především dětem budou určena představení divadel a dílničky ve speciálních stanech. (Zdroj tvaruzkovyfestival.olomouc.eu)

Poslat nový komentář