ilustrační foto
Gastronomický svátek, Olomoucký tvarůžkový festival, láká do centra města už tradičně tisíce návštěvníků. Letošní ročník se na Horním a Dolním náměstí odehraje 15. a 16. dubna. Zapojit a prezentovat se mohou i gastro podniky.
Možnost představit návštěvníkům speciální a nezapomenutelné gastronomické zážitky a stát se tak součástí šestého ročníku festivalu, nabízí restauracím a gastro podnikům město, jako tradiční pořadatel svátku na oslavu tohoto pro Olomouc typického pokrmu. „Restauratérům a gastro podnikům chceme dát možnost zapojit se do programu. Pokud mají zájem, mohou posílat své nabídky a následně prezentovat své kulinářské umění tuzemským i zahraničním návštěvníkům v přímo v historickém centru města,“ vybízí Karin Vykydalová, vedoucí odboru kultury a cestovního ruchu olomouckého magistrátu.