Osm let dřiny. A splněný sen Jiřího Procházky!

Osm let dřiny. A splněný sen Jiřího Procházky!
Foto FB Jiří Procházka
Další fotky: 
Osm let dřiny. A splněný sen Jiřího Procházky!

"Letos vládnu světu! Letos mě neporazili kulturisté ani modelové! Letos můj rozjetý vlak nikdo nezastaví! Jsem mega nadšený!" Tak komentuje svůj fenomenální úspěch v Londýně prostějovský kulturista Jiří Procházka. V sobotu opět zvítězil a stal se mistrem světa.

"Ovládl jsem Anglii a celá Anglie poklekla před Prostějovákem. V noci jsem se stal vítězem v Londýně a dostal profesionální kartu. Na tohle jsem osm let dřel, každý den a vteřinu svého života jsem obětoval tomu, abych tohle dokázal a splnil si svůj sen. Tohle mi zaručuje vstup mezi absolutní světovou špičku. Laicky řečeno, dokázal jsem, jako když Petra Kvitová z amatérek přešla do profesionální ligy a teď závodí s těmi nejlepšími na nejslavnějších soutěžích. Jen v kulturistice," vzkazuje z Londýna Jirka, který je hrdý a pyšný na to, že nás a ČR mohl reprezentovat. "Největší úspěchy jsem dosáhl v Prostějově. Takže jsem hrdým Prostějovanem!," dodává muž, kterému Anglie padla k nohám. 

Musí ale změnit plány. V Miami totiž už startovat nemůže, protože to je soutěž pro amatéry. Jirka se ale dostal mezi profíky, a tak chce zamířit do Atlantic City.  Tam se soutěž koná 2. prosince a je to podle Jirkových slov kulturistický Wimbledon.

Opět gratulujeme a děkujeme za skvělou reprezentaci Prostějova! (ber)

 

Poslat nový komentář